maandag 28 oktober 2019

Review Dove nourishing secrets gift set


Deze hebben we gekregen van een vriendin, omdat na het overlijden van Benzie (31 oktober 2018) de rest van het voer en andere spullen die nog zo goed als nieuw waren of nieuw naar hun zijn gegaan voor de hond (vlinderhondje). Het ging om ongeveer 2 boodschappen tassen (de plastic variant), op deze hoeveelheid hadden ze niet gerekend. Maar alles was net op en opnieuw gekocht. Dit is in de tussentijd al bijna een jaar geleden, maar ik had nog potten open staan die moesten eerst op.


Op de binnenkant van de deksel staat:
Dove nourshing secrets invigorating met avocado-olie en calendula-extract is geïnspireerd op beautygeheimen van vrouwen over de hele wereld. De Maya's gebruikten het vruchtvlees van avocado's eeuwen geleden al om hun haar en huidbarrière sterker te maken.


De geur is best lekker, het ene moment vind ik het heerlijk en het andere moment toch net wat te. 

Shampoo: deze is geweldig in gebruik. Hij is tegen gebroken haren en voor minder haar verlies. Hier heb ik minder last sinds mijn haar weer lekker kort is. Ik merk dat mijn haar zachter is, en het tintelde wat op mijn hoofdhuid.

Body wash: deze heeft de mildste geur van alle 3. Het is lekker zacht voor de huid en het voed wel, maar voor mijn huid met dit weer niet genoeg. Gelukkig is het in combinatie met de body lotion wel genoeg.

Body lotion: hier vind ik de geur soms net te. Het is wel een lekkere warme geur en het trekt wel oké in. Het duurt namelijk wel even. Maar dat is het waard. Het verkoeld de huid, maar het plakt wel een beetje. Verder is het wel minder droog.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten