zaterdag 2 november 2019

Review AliExpress beauty glazed perfixt eyeshadow


Hier verkrijgbaar

Een dupe van Huda Beauty nnuedwe palette
Hij was wat kapot binnen gekomen.Waardoor ik hem maar ben gaan maken. Hier moest hij alleen nog even opdrogen voordat ik er verder mee aan de slag kon gaan. Onder in de linker hoek zit een concealer, ik weet nog niet of het mijn tint is. Ik denk het niet maar anders ga ik kijken of hij geschikt is als oogschaduwbasis.

Het maken is goed gelukt en het is ook nog eens bruikbaar daardoor. Yes blij mee!.

Met oogschaduw basis. Het blijft goed zitten. Wel heb je wat losse glitters overal zitten maar het niet niet storend. En de donkere kleur die ik richting het binnenste ooghoek had aangebracht gaf wat fall out.
Met de consealer als basis: dit werkt totaal niet. Het gaat alle kanten op en eind van de dag was bijna alles eraf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten