donderdag 2 april 2020

Mijn fietsangst en de strijd om het te overwinnen #3

Update december 2019:

Deze maand heel slecht heb ik niet gefietst.

Update januari 2020:
Even de uitleg waardoor ik niet ben gaan fietsen. Ik had een verkeerde beweging gemaakt met mijn knie (juist net de kant waar je op steunt in mijn geval) en heb het staan en lopen al moeten opbouwen. Hoe het gaat verschilt per dag.


Update februari:
Ik had begin van de maand even de volle zak met plastic in de schuur gezet. En daar staat nog steeds mijn oude fiets (is nog steeds in de verkoop prijs is wel verlaagd naar 150 euro) en ik raakte niet meer in paniek.


Update maart:
Deze maand ging ik nog steeds met de bus. Ook is de pijn van mijn knie wat meer geworden. Waardoor dat komt weet ik niet, want ik heb voor zover dat ik weet niks raars gedaan. Mijn studiefinanciering is deze maand ook stop gezet. Waardoor mijn studentenreis product ook ophoud. Hierdoor ben ik dus een actie begonnen.
PS ik ben een crowdfund actie begonnen klik hier om er na toe te gaan. De uitleg staat daarin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten