zaterdag 5 september 2020

Review Kruidvat geschenkset bath time bliss cherry blossom


Verkrijgbaar voor €4,99
Badolie: Dit is heerlijk om in bad te doen, van allemaal ruikt deze wel het minst sterk. En door de stomme blaadjes erin, waar ik nu een zeefje voor gebruik dat scheelt weer veel schoonmaak werk. Had ik zonder dat ik het in de gaten had het hele flesje in bad zitten. Je glibbert wel heel erg, maar je huid is daarna zo zacht dat je je niet meer hoeft in te smeren.

Melkpoeder: Hiervan hoef je maar een handvol in het bad te doen. Het water ziet er wel wat smerig uit doordat het licht grijs wordt. Maar de huid wordt lekker zacht, en de spieren gaan wat tintelen.

Bruispoeder: Van deze heb ik een half flesje in het bad gedaan, echt bruisen doet het niet. En het water is als er nog weinig in zit licht roze dit verdwijnt wel met meer water erbij. Maakt hij je huid wel wat zachter en is het heerlijk ontspannend.

2x Badzout: Dit is heerlijk in bad, de geur geweldig. De huid wordt er zacht van en in bad word je er glibberig van op ten duur. Je gaan namelijk glijden ervan. Wat wel een nadeel is zijn de cherry blossom bladeren die erin zitten, deze ga ik in het vervolg met een zeefje er tussen uit zeven. Door het daarin te doen en dan in het water te houden doordat het heel moeilijk is om het uit het bad te halen is en van je huid. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten