zondag 10 mei 2020

Review Kruidvat crème haarkleuring 6.0 licht bruin


Verkrijgbaar voor €5,99


Voor:


Op de foto weet ik niet of het heel erg goed te zien is, maar in het echt is dat dus wel zo, ik begin aardig wat grijze haren te krijgen.

Na:


De grijze haren zijn nog niet helemaal weg, maar dit komt natuurlijk doordat het voor mij de 1ste keer is dat ik zelf mijn haar verf. Hiervoor gaan nog update komen in de loop van de tijd.

De conclusie voor nu is, het aanbrengen lekker makkelijk gaat. Alleen de lucht ervan is niet te harden. Mijn haar is er wat donkerder van geworden en een groot deel van de grijze haren zijn toch weg. Wat nog niet gepakt is door de verf valt niet echt meer op. Ook vind ik een mega plus punt het laat geen rotzooi achter na het douchen.Hier was ik namelijk wel bang voor. Maar is gelukkig niet het geval.

Nog even over de kleur, het is wat donkerder dan mijn eigen haarkleur, maar dat valt niet op. Deze heeft voor de duidelijkheid een warme ondertoon, waardoor hij een rode gloed heeft in de zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten