donderdag 21 mei 2020

Review Nature Box shampoo bar with almond oil


Verkrijgbaar bij Kruidvat voor €6,99

For weightless volume and fullness from root to tips.

Free from: sillicones, sulfates, artificial colourants.

1 bar staat gelijk aan 500 ml shampoo.Ik vind de geur van deze best wel lekker, maar ook weer apart. Voor mij is het ook gewoon de 1ste keer dat ik een shampoo bar gebruik. De werking was wel even wennen en ik was bang dat hij mijn haar niet goed schoon zou gaan krijgen. Maar niks is minder waar. Na 2x wassen is mijn haar heerlijk schoon, wel is het nog steeds wennen omdat je net wat langer bezig bent, maar ja ik heb dan ook best wel dik haar dus dat duurt dan ook wel langer met z'n bar voordat er overal shampoo zit. En het maakt mijn haar niet zwaarder, ik hebt juist het idee dat het luchtiger is nu. Maar dat zou ook kunnen door de amandel olie die er in zit, ik kan me herinneren dat ik ooit eerder een shampoo gehad heb met amandel olie en dat mijn haar toen ook wat luchtiger was dan eerst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten