vrijdag 9 juli 2021

Mijn fietsangst en de strijd om het te overwinnen #4

 In de tussentijd ben ik zover afgevallen dat mijn huidige fietszadel mij weer aankan. Oké door het warme weer dat geweest is en net voorbij is terwijl ik dit schrijf, (het is nu 21 juni 2021) hou ik toch wat meer vocht vast maar ik ben nog steeds onder het gewicht van het maximale van mijn fietszadel.
En ga ik van de zomervakantie, ik neem aan dat het dan rustig is op de weg, want oefenen hier op de stoep is geen optie, waarom? Er zitten namelijk gaten in de stoep, hiermee heb ik met mijn vorige fiets al een keertje gebroken spaken gehad, omdat ik vast bleef zitten met mijn achterwiel in z'n gat/spleet in de stoep. Echt prettig is dat niet.

En voordat ik het vergeet mijn oude fiets is eindelijk verkocht en opgehaald! Dit schilt weer ruimte en het geld kan ik gebruiken voor mijn studie spullen voor mijn hbo studie finance and control dat eind augustus begint. Hier heb ik zoveel zin in al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten