maandag 6 juli 2020

Review Kruidvat crème haarkleuring 6.0 licht bruin update 2x helemaal verven

Bij deze even een update, ik heb nu voor de 2de keer mijn haar helemaal geverfd. Ja ik heb geen foto's gemaakt maar de uitgroei was alleen maar te zien als het net gewassen was en het nog nat was. Veder ben ik tussendoor gewoon de uitgroei bijwerken gewoon weg vergeten. En heb ik voor mijn diplomering 7/7/2020 mijn haar maar helemaal gedaan, ook doordat niet alle grijze haren de 1ste keer goed gegaan waren met de dekking. Deze keer wel het is gewoon even leren en onder de knie krijgen. Ook wist ik niet dat anti-roos shampoo geverfd haar beschadigd, met andere worden de haarverf er sneller vanaf haalt en die gebruik ik wel 1x per week om mijn roos onder controle te houden. Hiervan merkte ik alleen op de voorste lokken de slijtage ervan maar van de rest van mijn haar totaal niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten