donderdag 1 oktober 2020

Review W7 dusk till dawn ultra violet neutrals eye colour palette


Verkrijgbaar bij Big Bazar voor €6,99

De foto's heb ik her moeten nemen omdat de andere foto's onderbelicht waren. Maar toch is het nog goed gelukt voor even snel.

Het pigment van de oogschaduw is goed. Ook het aanbrengen gaat lekker makkelijk. Bij de look voor de her foto's heb ik het niet zo uitgebreid gedaan als toen ik het ging testen. Toen had ik meerdere kleuren gebruikt die ik als accent erover heen bracht voor meer diepte te creëren. Voor nu ene simpele basis look. Met dit palette kan je zo veel kanten op door de fellere tinten. Zeker doordat sommige iets minder pigment bevatten maar zeker leuk zijn voor een leuk accent toe te voegen. Hij blijft best goed zitten. Bij mijn lange test wat minder maar ik denk zeker hoe mijn ogen voelde na dat ik mijn lenzen uit had gedaan dat ik per ongeluk in mijn ogen had geveegd na een dag make-up van z'n 12 uur ongeveer ja dat overleeft je oogschaduw gewoon niet. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten