maandag 23 november 2020

Review You Madu marula olie


30 ml €6,95
100 ml €19,95

Hydraterende huidolie.

 Ik ben benaderd door You Madu voor een samenwerking waarbij ik een product mocht uitkiezen. Zelf heb ik voor de marula olie gekozen. Dit omdat dit product mij het meest aanspreekt, ook is het voor meerdere doeleinde bruikbaar. 
Marula olie kan je gebruiken:

  • Als nachtcreme. Verspreid enkele druppels over het gezicht voor het slapen gaan.
  • Tegen cellulitis. Voeg enkele druppels op de gewenste plekjes toe, en masseer deze in. Dit zal de bloedcirculatie en de aanmaak van collageen stimuleren, wat essentieel is bij de bestrijding van cellulitis.
  • Ter versteviging van je haar, en om het te laten glanzen. Breng 1 druppel aan voor normaal haar, 2 - 3 druppels voor grof haar en 4 - 6 druppels voor zeer grof haar.
  • Gebruik het als een pre-shampoo behandeling. Verspreid 4-6 druppels over de hoofdhuid en wrijf deze in, alvorens je haren met een shampoo te wassen.
  • Ter ondersteuning van de hoofdhuid. Masseer de hoofdhuid met enkele druppels marula olie in voor het slapen gaan, om de twee dagen.
Voor meer raad ik aan om op de site te kijken.

Zelf gebruik ik het voor mijn hele lichaam, ja hierdoor gaat hij wel snel leeg, maar de werking komt in de buurt van bio-olie die ik ook nog heb staan.

Nu dat ik dit schrijf gebruik het hem al bijna een week, van de huidstriemen merk ik nog geen verschil behalve dat ze aan soepeler aan het worden zijn. Dit geld voor alles waar ik het smeer voor dat ik ga slapen. De huid wordt er mega zacht van en dit is echt blijvend voor zolang je de olie gebruikt. Hij is iets wat vettig maar trekt zo snel in dat je dit bijna niet merkt, alleen op mijn handen merk ik dit en is een tissue genoeg om het overtollige eraf te halen. Het enigste waar ik niet z'n fan van ben is van de geur dit is gewoon niet mijn ding maar dat neem ik maar voor lief. Als het ingetrokken is ruik ik het na ongeveer een kwartje het al niet meer.

Veder heeft de webshop nog veel leuke dingen zeker de diy pakketen die ze hebben, dit is te vinden onder pakketten is gewoon weg al geweldig. Voor nu heb ik nog even genoeg op voorraad maar voor in de toekomst wie weet. De webshop heb ik in elk geval wel opgeslagen bij mijn internet favorieten zodat ik hem niet vergeet. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten