vrijdag 3 september 2021

Opgemaakt augustus 2021

 
Het is best wel bizar, althans voor mijn gevoel, dit komt doordat het ''normale'' leven weer begin. Terwijl ik dit schrijf letterlijk net voor dat het nieuwe schooljaar begint (wat nu dus al een week bezig is) is het gevoel raar te noemen. Ik merk dat ik vooral lichtelijk gestrest ben. Maar ja wat kan je verwachten van een tussenjaar met ups en downs en totaal geen ritme hebben naar het proberen te krijgen naar weer een schoolritme te gaan. Met niet precies wetend wat je te wachten staat. Voor meer over mijn ervaring op het hbo hiervan ga ik een aparte reeks artikelen maken.
Nu eerst maar weer lekker naar de opgemaakte producten en ja dit is een hoop, op de foto staat nog niet eens alles omdat ik was gaan inventariseren wat ik allemaal net ervoor (de online start van het schooljaar, dag erna fysiek op school) en ik schrok van alles wat ik nog moest gaan doen, maar 1 mogelijkheid dus eerder gaan beginnen met alles om het klaar te krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten