Over mij

Hoi, Allemaal. Ik ben Anne-Wil Kraan. En woon in Gouda. Zelf ben ik 26 jaar.

Mijn hobby's zijn: schrijven, lezen, shoppen, opmaken, foto's maken, filmen, knutselen. Zelf ben ik erg creatief, en wil hier meer mee gaan doen voor mijn blog en YouTube.
Ik werk vanuit mijn kamer thuis bij mijn ouders (ja ik woon nog thuis bij mijn ouders). Mijn kamer is wel aan een makeover toe, de laatste keer dat dit gedaan is toen ik van de middelbare af ging dat was in zomer 2011. Wow dit is echt lang geleden. Het is nu nog wat kinderlijk maar hier gaat wel verandering in komen.

Ik ben toen begonnen aan de opleiding Pedagogisch Medewerker kinderopvang, na een half jaar ben ik de zorg ingerold. En aan de opleiding Verzorgende-IG begonnen. Dit heb ik niet afgerond, maar ik ben uitgestroomd op een niveau lager als helpende zorg en welzijn, doordat ik 8 maanden lang met een flinke ontsteking en galstenen had gelopen. Hierdoor moest ik stoppen met de opleiding en kon ik gelukkig toch nog een diploma krijgen doordat ik de vereiste opdrachten al klaar had, gelukkig. Ik heb toen besloten om een andere richting in te gaan, voor mezelf en mijn eigen gezondheid. In de zorg liep ik wel eens met een ontsteking vooral aan mijn pees in mijn voet, heb ook al een keer mijn knie verstuikt (hoe ik dat gedaan heb ik heb geen idee), en heb om wille daarvan ervoor gekozen voor een andere richtig, ik heb geen zin om met blijvend letsel te gaan lopen door de zorg, om andere mensen te helpen. Ik ben momenteel student financieel administratief medewerker. En van een stel docenten mag ik volgend schooljaar een hoger niveau gaan doen. Dit ga ik nu ook doen. Het 1ste leerjaar heb ik met goede cijfers afgerond (Cum Laude afgerond met mijn examencijfers).

Inmiddels ga ik aan mijn laatste studie jaar beginnen. Ik sta er nog steeds goed voor, niet meer Cum Laude. Wel als je de vakken die geen onderwaarde hebben om te kunnen diplomeren niet mee telt.
Het voelt wel raar het laatste jaar als schoolgaande persoon. Maar ik ben wel toe aan verandering om eerlijk te zijn. Het zou wel even wennen worden maar het is niet anders. 
In de tussentijd ben ik gediplomeerd bedrijfsadministrateur sinds 7-7-2020


Ik film momenteel met mijn IPhone 8, voor mijn YouTube kanaal.

Mochten jullie nog leuke dingen hebben die je graag wilt terug zien hier op mijn blog of op mijn YouTube kanaal laat het dan zeker weten, misschien zie je het dan wel terug.

Mijn verkoopkanalen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten