zaterdag 18 maart 2017

Review Max & More pressed powder foundation in nudeVerkrijgbaar bij de Action voor €0,79

 Voor 


Na.


De kleur is voor mijn huid precies goed. Op de foto reflecteert hij wat wittig, maar dat is hij in het echt niet. Het is een poeder foundation, maar daar vind ik de dekking niet voldoende voor. Zelf gebruik ik hem om mijn foundation af te poederen. Hij maakt de huid goed mat. Bij de verpakking zit een sponsje om het er mee aan te brengen maar dit werkt voor geen ene meter, je krijgt niks van het product eraf, met een poederkwast gaat het een stuk beter. Echt effectief is deze poeder niet, na 3 uur was het op mijn voorhoofd en naast mijn neus heel erg vettig (deze delen zijn bij mij altijd wel wat vettig maar dit valt niet tot bijna niet op met een andere poeder) bij deze was het echt heel erg. Je zag een hele vettige gloed op de huid zitten. Voor het geld kan je al niet veel verwachten maar als je al last het van een vette huid laat deze dan zeker liggen bij de Action er zijn betere poeders die wel zijn werk doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten